Kom naar onze Job Day in Brussel op 22 oktober en ontdek onze jobs in jouw buurt!

  • Wanneer? 22 oktober - vanaf 8u
  • Wat? Kies om ter info langs te komen of leg een jobinterview af
  • Waar? Dubois-Thornstraat 50, 1080 Brussel

Meer informatie hieronder!

Vul onderstaand formulier in om op 22 oktober demo's en informatie rond onze jobs te verkrijgen

Benieuwd wat een technieker* of Controller bij Infrabel doet? Op 22 oktober kan je al je vragen stellen aan onze collega's, die je helemaal zullen onderdompelen in de geweldige spoorwegwereld. Onze ambassadeurs ontvangen je met plezier voor een informele babbel en een rondleiding. Je twijfelt na de rondleiding niet langer? Dan kan je ook meteen op sollicitatiegesprek. Je kan verder op deze pagina de vacatures terugvinden.

*Om de medewerker toe te laten hun werkplek snel te bereiken wordt voorrang gegeven aan kandidaat-techniekers die wonen in de gemeenten opgenomen in de lijst in bijlage.

Solliciteer voor een job als technieker of verkeersleider en kom op interview op 22 oktober in Brussel!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waar variatie in je werk en toffe collega's centraal staan, en dit in regio Brussel? Solliciteer dan snel want Infrabel is op zoek naar nieuwe collega's in Brussel. Na je rondleiding, kan je meteen op sollicitatiegesprek en mogelijks wandel je dezelfde dag nog met een contractvoorstel naar buiten! Meer informatie over de inhoud, salaris en doorgroeimogelijkheden vind je via onderstaande vacatures.

Onze jobs:

Mecanicien

Spoorwerker

Technieker Elektromechanica

Technieker spoorwerken

Bestuurder Werktreinen

Traffic Controller

Safety Controller (Bachelor diploma)