HR Rail is de juridische werkgever van alle medewerkers van de Belgische spoorwegen.

De meerderheid van de medewerkers, namelijk bijna 30 000 mensen, werkt voor NMBS en Infrabel. HR Rail zorgt ervoor dat deze bedrijven een volledige HR-dienstverlening krijgen die aan hun behoeften voldoet, rekening houdend met hun specifieke kenmerken.

Deze HR-diensten moeten de medewerkers helpen om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen in het kader van een duurzame mobiliteit, met als doel een betrouwbaar spoorwegnet en efficiënt treinverkeer.

Onze expertisegebieden? Aanwerving, opleiding, loopbaanbeheer, bezoldiging, gezondheid, welzijn, sociale voordelen en sociaal overleg.

Onze beroepen

Recruiters, loopbaanbeheerders, experts in human resources (Payroll, opleiding …), IT-specialisten, juristen, gespecialiseerde administratieve medewerkers (mutualiteit, medisch …), bij HR Rail werken 700 mensen met erg uiteenlopende profielen.

Ontdek onze beroepen

We werven aan voor... 

NMBS is veel meer dan de trein. Elke dag vervoeren we honderdduizenden reizigers. Veilig, stipt en met een warme glimlach. Maar … we zorgen ook voor beleving in onze stations, staan in voor het onderhoud van onze treinen én zijn voortdurend bezig om de service voor onze klanten te verbeteren.

NMBS jobsite

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. We coördineren ook alle treinen die op het netwerk rijden, en dit 24/7.

Infrabel jobsite

HR Rail is de juridische werkgever van alle spoorwegmedewerkers. Van aanwerving tot het pensioen (en zelfs daarna) ondersteunen we de medewerkers gedurende hun volledige loopbaan.

Vacatures HR Rail