Infrabel heet je welkom in Antwerpen-Haven. Leer ons kennen!

  • Wanneer? zaterdag 24 februari - van 09:00 tot 15:00
  • Wat? Ontdek onze technische beroepen en werktuigen
  • Waar? LCI Antwerpen-Haven, Noorderlaan 630, 2030 Antwerpen (Belangrijk; bestemming GPS - LCI Antwerpen-Haven en niet Noorderlaan).

Schrijf je in voor een leuke rondleiding!

Infrawelkomdag in Antwerpen-Haven

Infrabel zet haar deuren open in Antwerpen-Haven. Met veel plezier ontvangen onze collega's iedereen die Infrabel en onze spoorjobs beter wilt leren kennen. Heb je vragen over het diploma, de inhoud van het werk, onze jobvoordelen, enzovoort, dan is dit de ideale dag om langs te komen. Je kan je verwachten aan een leuke, informele babbel en een rondleiding met demo's van onze werktreinen, seinen enzovoort. Zo krijg je een kijkje in het leven van de strafste ploeg van Antwerpen-Haven. Schrijf je dus zeker in via het formulier. Iedereen is welkom, ook je kids!

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Breng dan zeker je cv mee zodat we verder aan de slag kunnen! Hulp nodig hierbij? Klik hier om een cv te maken.

Wil je die dag toch op gesprek komen? Solliciteer dan vooraf op één van onze openstaande vacatures.

 

INFRAWELKOMDAG in Antwerpen-Haven

Infrabel zet haar deuren open in Antwerpen-Haven. Met veel plezier ontvangen onze collega's iedereen die Infrabel en onze spoorjobs beter willen leren kennen. Heb je vragen over het diploma, de inhoud van het werk, onze jobvoordelen, enzovoort, dan is dit de ideale dag om langs te komen. Je kan je verwachten aan een leuke informele babbel en een rondleiding met demo's van onze werktreinen, seinen enzovoort. Zo krijg je een kijkje in het leven van de strafste ploeg van Antwerpen-Haven. Schrijf je in via onderstaand formulier. Iedereen is welkom, ook je kids!

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Breng dan zeker je CV mee zodat we verder aan de slag kunnen! Hulp nodig hierbij? Klik hier om een CV te maken.

Wil je die dag toch op gesprek komen? Solliciteer dan vooraf op één van onze openstaande vacatures.

Schrijf je in voor een rondleiding en ontdek onze jobs!

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten. Je bent op zaterdag 24/02 nog spontaan welkom tussen 9u00 en 15u00 (start laatste rondleiding). Tot dan!