Ben jij op zoek naar een job in Antwerpen, maar hebt niet de technische achtergrond om aan de slag te gaan als technieker? Schrijf je dan in voor onze infosessie 'opleiding elektromechanica'! In samenwerking met VDAB Antwerpen organiseert Infrabel een opleiding, startend op 9 januari 2023 en dit helemaal gratis en met mogelijkheid tot een vaste job in juni 2023.

De Job Day van Rudi de technieker

Rudi kon z’n vrienden verbazen met het nieuws dat hij na een gesprek met onze Jury op onze Job Days een job als technieker seinrichting kreeg aangeboden. Rudi raadt iedereen die een passie voor techniek heeft en op zoek is naar een job aan zeker eens lang te komen op de Job Days.

Deze technicus seinrichting kon direct starten bij Infrabel na zijn contractvoorstel

Jente koos vastberaden voor Infrabel omwille van een gevarieerde jobinhoud. Jente werkt zowel binnen als buiten, daarom ziet geen enkele werkdag er voor hem hetzelfde uit. Én hij heeft fantastisch toffe collega’s natuurlijk!

Opendeurdag voor iedereen bij het ICT departement van Infrabel

Wisten jullie dat één op de tien collega's op ons IT afdeling werkt? Er valt zeer veel te beleven, dat toonden we op ons jaarlijks GO! For ICT evenement met verschillende standen en tarijke demonstraties.