Altijd al eens willen weten hoe onze infrastructuur in elkaar zit? Of ben je eerder geïnteresseerd in het regelen van het treinverkeer? Tijdens onze Job Days kan je onze verschillende beroepen leren kennen aan de hand van demonstraties. Ben je na de rondleiding overtuigd? Dan kan je dezelfde dag nog op sollicitatiegesprek gaan en wie weet zelf naar buiten lopen met een contract op zak!

De Job Day van Rudi de technieker

Rudi kon z’n vrienden verbazen met het nieuws dat hij na een gesprek met onze Jury op onze Job Days een job als technieker seinrichting kreeg aangeboden. Rudi raadt iedereen die een passie voor techniek heeft en op zoek is naar een job aan zeker eens lang te komen op de Job Days.

Deze technieker seinrichting kon direct starten bij Infrabel na zijn contractvoorstel

Jente koos vastberaden voor Infrabel omwille van een gevarieerde jobinhoud. Jente werkt zowel binnen als buiten, daarom ziet geen enkele werkdag er voor hem hetzelfde uit. Én hij heeft fantastisch toffe collega’s natuurlijk!

Opendeurdag voor iedereen bij het ICT departement van Infrabel

Wisten jullie dat één op de tien collega's op ons IT afdeling werkt? Er valt zeer veel te beleven, dat toonden we op ons jaarlijks GO! For ICT evenement met verschillende standen en tarijke demonstraties.