Altijd al eens willen weten hoe onze infrastructuur in elkaar zit? Of ben je eerder geïnteresseerd in het regelen van het treinverkeer? Tijdens onze Infrawelkomdagen kan je onze verschillende beroepen leren kennen aan de hand van demonstraties. Bij interesse in een van onze jobs, bekijken we graag met jouw je cv en mogelijkheden. Op onze Jobdays daarentegen kan je direct een interview afleggen en mogelijks dezelfde dag nog met een contractvoorstel buitenwandelen. Niet wachten dus, solliciteren maar! We hopen je snel op één van onze Infrawelkomdagen of Jobdays te mogen ontvangen.

Agenda

De Job Day van Rudi de technieker

Rudi kon z’n vrienden verbazen met het nieuws dat hij na een gesprek met onze Jury op onze Job Days een job als technieker seinrichting kreeg aangeboden. Rudi raadt iedereen die een passie voor techniek heeft en op zoek is naar een job aan zeker eens lang te komen op de Job Days.

Deze technieker seinrichting kon direct starten bij Infrabel na zijn contractvoorstel

Jente koos vastberaden voor Infrabel omwille van een gevarieerde jobinhoud. Jente werkt zowel binnen als buiten, daarom ziet geen enkele werkdag er voor hem hetzelfde uit. Én hij heeft fantastisch toffe collega’s natuurlijk!

De werkplek van een Traffic Controller

Vanuit de seinhuizen wordt er toezicht gehouden op één van de drukste spoornetten ter wereld. In bijna iedere provincie bevindt zich dan ook een seinhuis om alles goed te coördineren, want ons motto luidt: Safety First!