Wij organiseren fysieke en virtuele Job Events en opleidingen die je hieronder op onze agenda kan terugvinden. Indien een event toch fysiek doorgaat, zal dit altijd gebeuren met respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen. Zo tonen we hieronder zowel een introductievideo opgezet voor een van onze virtuele Job Events, alsook een paar van onze fysieke evenementen.

Agenda

We hebben momenteel geen evenementen, maar we zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s. Bekijk dus zeker ook onze vacatures!

Wij organiseren fysieke en virtuele Job Events en opleidingen die je hieronder op onze agenda kan terugvinden. Indien een event toch fysiek doorgaat, zal dit altijd gebeuren met respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen. Zo tonen we hieronder zowel een introductievideo opgezet voor een van onze virtuele Job Events, alsook een paar van onze fysieke evenementen.

Agenda

We hebben momenteel geen evenementen, maar we zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s. Bekijk dus zeker ook onze vacatures!

Onze (virtuele) jobdays

Door de Corona-maatregelen zijn we tijdelijk overgeschakeld naar virtuele Job Events. Aan de hand van video's proberen we jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van onze jobs. In deze video leidt Stijn ons rond op ons Logistiek Centrum te Halle, van waaruit zijn teams van techniekers dagelijks naar hun werven vertrekken. Hij laat jullie zien hoe een dag van een technieker eraan toe gaat.

 

Jobday Brussel

In normale omstandigheden organiseren we fysieke Job Events, waar onze collega’s in real life kunnen tonen hoe hun job in elkaar zit. Een dag waarbij rondleidingen en demonstraties gegeven worden, toekomstige collega's worden voorgesteld, maar vooral een dag waar de beste kandidaten met een contractvoorstel naar buiten stappen.

'We need you' campagne Gent

Toen we nog zonder mondmasker en 1,5 meter afstand onze Job Events konden laten doorgaan, gingen we de straat op om mensen te tonen wie Infrabel is en wat we doen. Dit deden we aan de hand van VR-brillen. Wie interesse had, kon ter plaatse solliciteren of daar een sollicitatiegesprek inplannen voor een job bij ons.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze vacatures