Kom naar onze Jobday in Antwerpen-Berchem en ontdek onze technische jobs in de buurt!

  • Wanneer? 21 oktober - vanaf 8u
  • Wat? Kom ter info langs of leg een jobinterview af
  • Waar? Generaal Van Merlenstraat 1, 2600 Berchem

Meer informatie hieronder!

Kom eens horen wat onze jobs inhouden, en ontmoet onze collega's op 21 oktober!

Als technieker bij Infrabel, behoor jij tot de strafste ploeg van het land. Leer- en doorgroeimogelijkheden en een echte famillie kan je bij ons terugvinden. Schrijf je via onderstaan formulier in en kom al je vragen stellen aan onze collega's, die je helemaal zullen onderdompelen in de geweldige spoorwegwereld tijdens een korte rondleiding. Ben je tijdens de Jobday overtuigd dat deze job echt iets voor jou is? Dan kan je ook meteen op sollicitatiegesprek. Wil je direct solliciteren en langskomen voor een interview? Neem dan een kijkje op de vacatures die je verder op deze pagina terugvindt. 

Een straffe technische job wacht op jou op 21 oktober!

Als technieker bij Infrabel, behoor jij tot de strafste ploeg van het land. Ambiance, leer- en doorgroeimogelijkheden en een echte famillie kan je bij ons terugvinden. Wil jij graag meer informatie over onze loonpakketten, carrière mogelijkheden en hoe jij je voorbereidt op het interview? Neem dan een kijkje op de vacatures die je verder op deze pagina terugvindt. 

Solliciteer voor één van onderstaande technische jobs!

Ben je klaar voor een nieuwe technische uitdaging waar variatie in je werk en toffe collega's centraal staan, en dit in regio Antwerpen? Solliciteer dan snel want Infrabel is op zoek naar nieuwe collega's. Na een korte ontmoeting met onze ambassadeurs, kan je meteen op sollicitatiegesprek en mogelijks wandel je dezelfde dag nog met een contractvoorstel naar buiten! Meer informatie over de inhoud, salaris en doorgroeimogelijkheden vind je via onderstaande vacatures.

Onze Bachelor jobs:

- Bachelor Technieker Spoorwerken

Bachelor Technieker Elektromechanica

Onze andere jobs:

- Werftoezichter Sporen

- Technieker Spoorwerken

- Technieker Elektromechanica

Spoorwerker

Mecanicien