Discover Infrabel in Mechelen en ontdek onze technische jobs in de buurt!

  • Wanneer? 27 september - van 14:00 tot 19:00
  • Wat? Kom ter info langs of leg een jobinterview af
  • Waar? Smisstraat 50, 2812 Muizen

Meer informatie hieronder!

Infrabel legt uit: onze spoorjobs

Infrabel zet haar deuren open in Mechelen. Met veel plezier ontvangen onze collega's iedereen die Infrabel en onze spoorjobs beter willen leren kennen. Heb je vragen over het diploma, de inhoud van het werk, onze jobvoordelen, enzovoort, dan is dit de ideale dag om langs te komen. Je kan je verwachten aan een leuke informele babbel en een rondleiding met demo's, zo krijg je een kijkje in het leven van onze strafste ploegen van het land. Inschrijven is niet nodig en iedereen is welkom, ook je kids!

Ben je hierna geïnteresseerd om aan de slag te gaan? Dan is er altijd de mogelijkheid om je in te schrijven voor een jobinterview. Vind enkele van onze vacatures verder op deze pagina terug.

 

Kom op interview op 27 september in Mechelen!

Ben je klaar voor een nieuwe technische uitdaging waar variatie in je werk en toffe collega's centraal staan, en dit in regio Antwerpen en Mechelen? Solliciteer dan voor één van onderstaande vacatures om op interview te komen in Mechelen. Wie weet ben jij een van de gelukkigen die mogelijks  dezelfde dag nog met een contractvoorstel naar buiten wandelt! Meer informatie over de inhoud, salaris en doorgroeimogelijkheden vind je via onderstaande vacatures.

Onze toffe jobs:

Bachelor Technieker Elektromechanica

Technieker Elektromechanica

- Bachelor Technieker Spoorwerken

- Technieker Spoorwerken

Spoorwerker