Op zoek naar een stageplek of net afgestudeerd?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden praktijkstages of afstudeerprojecten aan studenten aan met verschillende achtergronden (ook als je een niet-technische of IT-opleiding hebt gevolgd). We hebben een breed scala aan stages in heel België. Je wordt begeleid door gedreven en getalenteerde professionals en door ervaren collega's die je graag alle kneepjes van het vak leren. En wie weet, misschien ligt jouw droombaan om de hoek?

Al onze stage plaatsen en junior jobs vind je onderaan deze pagina.

Bij Infrabel vind je over heel België verschillende praktijkstages of afstudeerprojecten voor studenten met verschillende achtergronden (ook niet-technische of IT-opleidingen). Je wordt begeleid door gedreven en getalenteerde professionals en door ervaren collega's die je graag alle kneepjes van het vak leren. En wie weet, misschien ligt jouw droombaan om de hoek?

ICT Traineeship: een onvergetelijke ervaring

Pas afgestudeerde ICT’ers kunnen bij ons deelnemen aan een uniek traineeship van vier maanden. Wij bieden je een contract van onbepaalde duur aan voor een specifieke functie. Een dag per week ga je aan de slag in workshops, trainingen, teambuilding,...

Kortom, een unieke kans om alle activiteiten van Infrabel en de verschillende ICT-specialisaties te ontdekken!

Klik hier voor meer info!

Stage bij de spoorwegen

Zit jij in je laatste jaar en wil je stage lopen in een innoverend bedrijf dat in heel België aanwezig is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Infrabel leggen we de nadruk op praktische ervaring op de werkvloer en persoonlijke begeleiding door onze gepassioneerde collega's. Dit geldt zowel voor technische als niet-technische stages. 

Geïnteresseerd? Contacteer ons via StagesInfrabel@hr-rail.be of neem een kijkje onderaan deze pagina.

Heb je nog bijkomende vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ over onze stages.

Junior Jobs

Ben je net afgestudeerd of heb je een korte ervaring achter de rug? Bij Infrabel ontdek je een wereld waarin je nog veel kan leren, zowel via onze experten als via interne opleidingen. Met een geweldig team en een goede balans werk-privé, zal een dag bij infrabel nooit saai zijn.

 

Jobstudent

Ben je op zoek naar een leuke en nuttige studentenjob op het gebied van innovatieve en veilige mobiliteit? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten in heel België, het hele jaar door.  

Wil je meer weten? Klik hier.