Maximaliseer je potentieel: verken de vele wegen naar succesvolle doorgroeimogelijkheden

Groei en ontwikkeling van onze collega's, dat is waar we op inzetten bij Infrabel. Sta je aan het begin van je carrière? Of heb je net al tonnen ervaring opgedaan? Doorgroeien in je carrière, dat kan je op eender welk moment bij ons. Dankzij de Infrabel Academy, onze eigen spoorwegschool, kan iedereen zich permanent bijscholen. Hier zorgen we dat je altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om te slagen in je carrière bij Infrabel. Geloof je ons niet zomaar op ons woord? Lees dan hieronder wat Wout en Wendy, twee van onze collega's, te zeggen hebben over hun carrièrepad bij Infrabel. 

Maximaliseer je potentieel: verken de vele wegen naar succesvolle doorgroeimogelijkheden

Groei en ontwikkeling van onze collega's, dat is waar we op inzetten bij Infrabel. Doorgroeien in je carrière, dat kan je op eender welk moment bij ons. Dankzij de Infrabel Academy, onze eigen spoorwegschool, kan iedereen zich permanent bijscholen. Lees dan hieronder wat Wout en Wendy, twee van onze collega's, te zeggen hebben over hun carrièrepad bij Infrabel. 

 • Wendy’s switch van spooronderhoud naar onderwijzer in onze Infrabel Academy

  In 2013 ging Wendy aan de slag als eerste technieker te Mechelen, waar ze een team leidde van spoorwerkers en ze onder meer in stond voor de organisatie en de opvolging van de spoorwerken. Na 7 jaar in the field te hebben gestaan, kreeg ze de kans om te switchen naar een functie als trainer technical skills. Dankzij haar praktische ervaring, en bijkomende interne opleidingen, bleek ze de geschikte persoon voor deze positie. Tot op heden kan je Wendy terugvinden in onze eigen spoorwegschool, Infrabel Academy, waar ze de nieuwe techniekers klaarstoomt om de sporen op te gaan.

 • Wendy’s switch van spooronderhoud naar onderwijzer in onze Infrabel Academy

  In 2013 ging Wendy aan de slag als eerste technieker, waar ze een team leidde van spoorwerkers en ze onder meer in stond voor de organisatie en de opvolging van de spoorwerken. Na 7 jaar in the field te hebben gestaan, kreeg ze de kans om te switchen naar een functie als trainer technical skills. Dankzij haar praktische ervaring, en bijkomende interne opleidingen, bleek ze de geschikte persoon voor deze positie. Tot op heden kan je Wendy terugvinden in onze eigen spoorwegschool, Infrabel Academy, waar ze de nieuwe techniekers klaarstoomt om de sporen op te gaan.

 • Het ongelooflijk groeitraject van Wout

  Wout begon als schoolverlater bij Infrabel. Nu, na slechts zes jaar, is hij van ingenieur rollend materieel uitgegroeid tot manager van een team van 70+ medewerkers. Daarnaast heeft hij volop geprofiteerd van de vele opleidingsmogelijkheden die Infrabel biedt. Dankzij deze opleidingen kon hij zijn vaardigheden verder ontwikkelen, zoals zijn projectmanagementvaardigheden en kennis van treinbesturing. Bij Infrabel zetten we state-of-the-art technologieën in en stimuleren we de ontwikkeling ervan. Het is een unieke kans om snel te groeien, zowel persoonlijk als in onze sector.

 • Het ongelooflijke groeitraject van Wout

  Wout begon als schoolverlater bij Infrabel. Nu, na slechts zes jaar, is hij van ingenieur rollend materieel uitgegroeid tot manager van een team van 70+ medewerkers. Daarnaast heeft hij volop geprofiteerd van de vele opleidingsmogelijkheden die Infrabel biedt. Dankzij deze opleidingen kon hij zijn vaardigheden verder ontwikkelen, zoals zijn projectmanagementvaardigheden en kennis van treinbesturing. Het is een unieke kans om snel te groeien, zowel persoonlijk als in onze sector.

"Ik kreeg vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Zowel collega's als het management ondersteunen me en staan open voor innovatieve ideeën." - Wout, 31

Een kijkje in de toekomst: benieuwd hoe jouw carrière bij Infrabel eruit zou kunnen zien?

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 7, resultaten 1 t/m 10 van 68
Titel Plaats Domein
Herstel
Boekhouder - Tax Specialist
Boekhouder - Tax Specialist Brussel/Bruxelles, BE Finance & Legal
Brussel/Bruxelles, BE Finance & Legal
Project Leader Renewals Tracks&Switches Gent, BE Technieker
First Line Support Officer
First Line Support Officer Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Technieker Elektromechanica
Technieker Elektromechanica Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Legal advisor sociaal recht
Legal advisor sociaal recht Brussel-Zuid/Bruxelles-Midi, BE HR, Communicatie & Administratie
Brussel-Zuid/Bruxelles-Midi, BE HR, Communicatie & Administratie
Technisch Administratief Assistent Hasselt-Leuven
Technisch Administratief Assistent Hasselt-Leuven Antwerpen-Centraal, BE HR, Communicatie & Administratie
Antwerpen-Centraal, BE HR, Communicatie & Administratie
Project Leader Signalling
Project Leader Signalling Brussel/Bruxelles, BE Ingenieur
Brussel/Bruxelles, BE Ingenieur
Senior Project Manager Transport Plan (International)
Senior Project Manager Transport Plan (International) Brussel/Bruxelles, BE Customer and Product Management
Brussel/Bruxelles, BE Customer and Product Management
Medisch administratief medewerker
Medisch administratief medewerker Hasselt, BE HR, Communicatie & Administratie
Hasselt, BE HR, Communicatie & Administratie
Product Administration Officer
Product Administration Officer Brussel/Bruxelles, BE Customer and Product Management
Brussel/Bruxelles, BE Customer and Product Management