Onze collega’s met talent in elektriciteit, telecom en mechanica werken bij ons aan de seininrichting, bovenleiding, onderstations en elektrische installaties. Aan de hand van team work en goede coördinatie worden hun projecten veilig en snel afgerond. Geen dag zoals een ander, maar deze jobs maken elke keer wel het verschil.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 3, resultaten 1 t/m 10
Titel Plaats Domein
Herstel
Technisch administratief assistent
Technisch administratief assistent Denderleeuw, BE Technieker
Denderleeuw, BE Technieker
Werftoezichter Bovenleiding Area NW Gent, BE Technieker
Technieker Spoorwerken
Technieker Spoorwerken Halle, BE Technieker
Halle, BE Technieker
Technieker Mechanica
Technieker Mechanica Vilvoorde/Vilvorde, BE Technieker
Vilvoorde/Vilvorde, BE Technieker
Hoofdtechnicus : spoormachines
Hoofdtechnicus : spoormachines Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Spoorwerker
Spoorwerker Halle, BE Technieker
Halle, BE Technieker
Projectmedewerker(ster) Begeleiding Besturing
Projectmedewerker(ster) Begeleiding Besturing Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Project Officer Begeleiding Besturing
Project Officer Begeleiding Besturing Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Bachelor Technieker Bouwkunde
Bachelor Technieker Bouwkunde Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Brussel/Bruxelles, BE Technieker
Technieker Spoorwerken : Rail Maintenance & Inspection Brussel/Bruxelles, BE Technieker

Een diversiteit aan technische opportuniteiten binnen Infrabel

 • Seininrichting

  Onze technici “seininrichting” zijn sterk gepassioneerd door wissels, seinen, overwegen en spoordetectiesystemen en dan vooral door de “elektronische kant” ervan. Ze analyseren eventuele problemen en lossen ze op met specifieke meetapparatuur en informatica-tools.

 • Bovenleiding en onderstations

  Onze technici “bovenleiding en onderstations” staan in voor alles wat de elektrische voeding van de treinen aangaat. Zij zorgen voor de opbouw, het onderhoud, de afregeling en de vernieuwing van de installaties van de bovenleiding. Ook voor de regeling, het onderhoud en de uitbreiding van de tractie-onderstations. Via deze tractie-onderstations wordt de hoogspanning tot minstens 3kV verdeeld via de bovenleiding.

 • Verwarming, verlichting & drijfkracht

  Onze technici “Verwarming, verlichting & drijfkracht” (kortweg: VVDK) zijn gefascineerd door de verschillende elektrische installaties op en langs de sporen. Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de montage en de herstelling van de voedingsinstallaties van de seinen en wissels, middenspanningsinstallaties, wisselverwarming...

Onze techniekers elektromechanica aan het woord.

Een dag met Maarten, Jonathan en Kris. 3 verschillende functies, maar samen 1 team. Nieuwsgierig of je ook in hun team past? 

Techniek en mechanica hebben geen geheimen meer voor onze elektromechanicien Arnaud

Arnaud houdt van de evoluties en de nieuwe technologiën die zijn job hem bieden. Als elektromechanicien begint hij zijn dag op de bureau waarna hij de technische installaties, zoals onder andere de signalisatie bij de overwegen, gaat controleren, testen en/of herstellen.

Een interne opleiding tot mecanicien voor Erwin

Erwin kon na de interne opleidingen  als mecanicien in het Atelier Schaarbaak aan de slag. Als mecanicien herstelt en monteert hij diverse onderdelen van het spoor. Dit houdt onder andere in het herstellen of vervangen van wissels zodat de treinen op tijd op hun plaats geraken. Zo werkt Erwin mee aan de duurzame mobiliteit van morgen.

 • Telecom

  Wist je dat de spoorwegen hun eigen privé-GSM-netwerk hebben? Zodat treinbestuurders en verkeersleiders altijd in contact kunnen blijven met elkaar. GSM-R, optische glasvezelkabels, informatienetwerken, veiligheidssystemen… voor onze techniekers “Telecom” hebben ze geen geheimen.  Zij gaan elke dag op pad om de telecommunicatie-installaties van Infrabel te monteren, onderhouden, herstellen en controleren. 

  Nieuwsgierig naar nog andere ICT jobs? Klik hier