Welkom bij Infrabel in Mechelen!

  • Wanneer? woensdag 17 april - van 13:00 tot 18:00 (18u start de laatste rondleiding)
  • Wat? Ontdek onze technische beroepen en werktuigen
  • Waar? Smisstraat 50, 2800 Mechelen

Schrijf je in voor een leuke rondleiding!

Infrawelkomdag in Mechelen

Infrabel zet haar deuren open in Mechelen. Met veel plezier ontvangen onze collega's iedereen die Infrabel en onze spoorjobs beter wilt leren kennen. Heb je vragen over het diploma, de inhoud van het werk, onze jobvoordelen, enzovoort, dan is dit de ideale dag om langs te komen. Je kan je verwachten aan een leuke, informele babbel en een rondleiding met demo's van onze werktreinen, seinen enzovoort. Zo krijg je een kijkje in het leven van de strafste ploeg van Mechelen. Schrijf je dus zeker in via het formulier. Iedereen is welkom, ook je kids!

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Breng dan zeker je cv mee zodat we verder aan de slag kunnen! Hulp nodig hierbij? Klik hier om een cv te maken.

 

INFRAWELKOMDAG in Mechelen

Infrabel zet haar deuren open in Mechelen. Met veel plezier ontvangen onze collega's iedereen die Infrabel en onze spoorjobs beter willen leren kennen. Heb je vragen over het diploma, de inhoud van het werk, onze jobvoordelen, enzovoort, dan is dit de ideale dag om langs te komen. Je kan je verwachten aan een leuke informele babbel en een rondleiding met demo's van onze werktreinen, seinen enzovoort. Zo krijg je een kijkje in het leven van de strafste ploeg van Mechelen. Schrijf je in via onderstaand formulier. Iedereen is welkom, ook je kids!

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Breng dan zeker je CV mee zodat we verder aan de slag kunnen! Hulp nodig hierbij? Klik hier om een CV te maken.

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten. Je bent de dag zelf nog spontaan welkom tussen 13u00 en 18u00.