Kom naar onze Jobday in Dendermonde en ontdek onze technische jobs in de buurt!

  • Wanneer? 30 september - vanaf 8u
  • Wat? Kies om ter info langs te komen of leg een jobinterview af
  • Waar? Sint Gillislaan 1B, 9200 Dendermonde

Meer informatie hieronder!

Kom eens horen wat onze jobs inhouden, en ontmoet onze collega's op 30 september!

Als technieker bij Infrabel, behoor jij tot de strafste ploeg van het land. Leer- en doorgroeimogelijkheden en een echte famillie kan je bij ons terugvinden. Schrijf je via onderstaan formulier in en kom 30 september al je vragen stellen aan onze collega's, die je helemaal zullen onderdompelen in de geweldige spoorwegwereld tijdens een korte rondleiding. Ben je tijdens de Jobday overtuigd dat deze job echt iets voor jou is? Dan kan je ook meteen op sollicitatiegesprek. Wil je direct solliciteren en langskomen voor een interview? Neem dan een kijkje op de vacatures die je verder op deze pagina terugvindt. 

Kom eens horen wat onze jobs inhouden, en ontmoet onze collega's op 30 september!

Als technieker bij Infrabel, behoor jij tot de strafste ploeg van het land. Ambiance, leer- en doorgroeimogelijkheden en een echte famillie kan je bij ons terugvinden. Wil jij graag meer informatie over onze jobs, loonpakketten, carrière mogelijkheden en hoe jij je voorbereidt op het interview? Schrijf je dan op onderstaand formulier in om ter informatie langs te komen. Wil je direct solliciteren en langskomen voor een interview? Neem dan een kijkje op de vacatures die je verder op deze pagina terugvindt. 

Solliciteer voor één van onderstaande jobs en kom op interview in Dendermonde!

Ben je klaar voor een nieuwe technische uitdaging waar variatie in je werk en toffe collega's centraal staan, en dit in Dendermonde, Gent of Merelbeke? Solliciteer dan snel want Infrabel is op zoek naar nieuwe collega's. Na een korte ontmoeting met onze ambassadeurs, kan je meteen op sollicitatiegesprek en mogelijks wandel je dezelfde dag nog met een contractvoorstel naar buiten! Meer informatie over de inhoud, salaris en doorgroeimogelijkheden vind je via onderstaande vacatures.

Onze jobs:

Spoorwerker

Bestuurder Werktrein

Technical Train Operator

Technieker Elektromechanica 

Bachelor Technieker Elektromechanica

Technieker Spoorwerken

Bachelor Technieker Spoorwerken